MSP-Academy

Online trainingen en workshops

ONBEWUST GEZOND ETEN EN AFVALLEN©

 • Cursus niveau: Alle niveaus

Beschrijving

Verander je onbewuste eetpatroon in 3 lessen met videobegeleiding.

Deze training is gebaseerd op Mental Space Psychology en een nieuwe en effectieve manier om je oude eetgewoonten te veranderen.
En op onbewust niveau! Dat maakt het verschil, want je weet vast alles al over diëten, calorieën tellen, shakes, gezonde en ongezonde voeding. Je bent dan vooral met je verstand bezig om anders te gaan eten maar onbewust zit je nog vast in je oude patroon. Dat is de reden dat al die diëten etc. meestal maar tijdelijk werken en je dit vaak als een strijd in jezelf ervaart.

Het probleem zit hem in je onbewust vastgelegde voedingspatronen, de beelden die je ooit van je voeding hebt opgeslagen zitten vast in je geheugen.

De oplossing ligt dus in het veranderen van deze onbewuste beelden. Maar het is onbewust, je weet het dus niet, hoe kun je het dan veranderen? In deze online-training: Onbewust gezond eten en afvallen, word je daarbij geholpen.
Je leert stap voor stap met videobegeleiding hoe je jouw onbewuste oude eetpatroon kunt veranderen.
Door in je onderbewustzijn jouw eetpatroon te veranderen zal je merken dat het gezonder gaan eten en drinken vanzelf gaat, je hoeft er niet meer over na te denken, jouw onderbewustzijn neemt het van je over.
Denk je eens in hoe heerlijk het zal zijn om:

 • niet meer de hele dag met eten bezig te zijn. 
 • automatisch iets gezonds te pakken, mocht je ergens trek in krijgen.
 • veel minder of geen behoefte meer te hebben aan de lekkere dingen waar je nu zo mee aan het vechten bent.

Waarschijnlijk probeer je nu, om vooral niet te denken aan chocola, chips, wijn of andere lekkere dingen. Dat is lastig, want je bent er dan juist steeds mee bezig en je probeert je onbewuste verlangen naar die lekkere dingen te onderdrukken. Dat kost energie en uiteindelijk verliest je verstand het meestal van je gevoel.

Het zou toch fantastisch zijn wanneer je er gewoon niet meer aan denkt, vanzelf gezonder gaat eten en daardoor gaat afvallen.

De ontdekking waarop deze training gebaseerd is, is dat je eetgedrag onbewust bepaald wordt door, waar je, in je gedachten, voedsel een plek (een locatie) in je geheugen hebt gegeven. (Mental Space Psychology)

Wat is Mental Space Psychology of in het Nederlands, Mentale Ruimte Psychologie? Mental Space Psychology en het Sociaal Panorama, zijn ontwikkeld door dr. Lucas A. C. Derks, de Nederlandse Sociaal Psycholoog en internationaal NLP, MSP en Sociaal Panorama trainer.
Alles wat je in je geheugen hebt opgeslagen is drie dimensionaal opgeslagen in je onbewuste mentale ruimte, (waar jij je gedachten om je heen projecteert). Als je aan iets denkt dan denk je het ergens. Dit betekent dat je onbewust een locatie, een plek, hebt voor allerlei dingen, voorwerpen, emoties, herinneringen, mensen, dieren en dus ook voor voedsel.

 

Onbewust gezond eten en afvallen©  Jacqueline Heemskerk-Scholten | Katwijk | NL | jh@coaching-therapie.nl

Wat ga ik leren?

 • In de eerste les leer je alles wat je moet weten om in les 3 jouw onbewuste eetpatroon te kunnen veranderen. 
 • In les 2 leer je iets over je spijsvertering en de invloed van stress en ontspanning.
 • In les 3 verander je, stap voor stap, met video begeleiding, jouw onbewuste eetpatroon.
 • Les 4 is nazorg, met vragen en antwoorden.
 • Het werkt onbewust dus je hoeft er niet over na te denken!
 • Het onbewuste is sterker dan het bewuste denken, geen innerlijke strijd meer!
 • Stap voor stap begeleiding met video!

Onderwerpen voor deze cursus

20 Lessen

Introductie en voorbereiding van de training: Onbewust gezond eten en afvallen©?

Gefeliciteerd met de aankoop van de training: Onbewust gezond eten en afvallen, verander je onbewuste eetpatroon in 3 lessen met videobegeleiding
introductie en voorbereiding: Onbewust Gezond Eten en Afvallen©00:00:36

Les 1 Verander je onbewuste eetpatronen?

Wat leer je in les 1; Introductie Mental Space Psychology 1. Wat is Mental Space Psychology 2. Herinneringen in je mentale ruimte 3. Mensen in je mentale ruimte 4. Emoties in je mentale ruimte 5. Voeding in je Mentale ruimte

Les 2 Bewust-zijn van je lichaam en je voeding?

Wat leer je in les 2; Bewust-zijn van je lichaam en je voeding 1. De voedingslijst 2. Je eetpatroon op verschillende manieren veranderen 3. Het spijsverteringsstelsel 4. Stress en ontspanning 5. Ontspannen eten 6. Bewust eten en tips

Les 3 Bewust worden en veranderen van je onbewust opgeslagen voeding.?

Wat leer je in les 3; 1. De voorbereiding op de verandering van je voeding 2. De algemene regels van de mentale ruimte psychologie 3. Verander je eetpatroon in je mentale ruimte met video begeleiding 4. De tekst van de oefeningen

Les 4 Nazorg, vragen en oplossingen?

Wat leer je in les 4; 1. Wat kun je doen wanneer het niet lukt om een product verder van je af te zetten of wanneer het weer terug komt nadat je het ver weg hebt gezet? 2. Wat kun je doen als je toch weer trek krijgt in ongezonde voeding? 3. Er komen emoties naar boven wanneer je een product ver weg wilt zetten, wat nu? 4. Wat kun je doen als het niet lukt om bovenstaande situaties zelf op te lossen?
65,00

Materiaal bevat

 • Begeleidende videos.

Vereisten

 • Het is belangrijk dat je alle oefeningen in les 1 en 2 doet en ervaart zodat je in staat bent om het veranderingsproces in les 3 goed te kunnen uitvoeren.

Doelgroep

 • Iedereen die al jaren probeert om gezond te gaan eten.
 • Iedereen die zijn oude eetgewoonten op een eenvoudige manier wil veranderen.
 • Iedereen die vanzelf, blijvend, gezond en gematigd wil eten.
 • Iedereen die wil afvallen door gezond te eten.
 • Iedereen die last heeft van eetbuien.
 • Iedereen die begrijpt dat je onderbewustzijn uiteindelijk sterker is dan je wilskracht.
Logo Online MSP-Academy

MSP-Academy

Online trainingen en workshops
Service: 06 51 97 84 61
info@coppelaer.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram